Categorie├źn
Marketing

Wil je jouw website laten bouwen

Bent u van plan een online webdesigner in te schakelen? Omdat u bijvoorbeeld geen ervaring heeft met het maken van websites en dat liever wil uitbesteden? Dan is dat zeer verstandig, want wijze mensen stellen dat je het beste dingen kunt uitbesteden waar je totaal geen verstand van hebt. Maar waar moet je op letten bij het zoeken naar een goed online marketing bureau? Lees hieronder enkele tips.

Lees recensies

Vroeger wist je nooit goed of een bedrijf betrouwbaar was ja of nee. Gelukkig kun je daar tegenwoordig veel makkelijker achter komen, want op internet zijn verschillende plekken waar je objectieve recensies kunt lezen. Meestal plaatst een online webdesignbureau zelf recensies op de website, maar dat is niet altijd even betrouwbaar. Het kan natuurlijk wel betrouwbaar zijn, maar om het zekere voor het onzekere te nemen, kun je beter ook op andere plaatsen naar recensies kijken. Op die manier zorg je voor een veel objectiever beeld en dat is wel zo handig. Kijk ook niet alleen naar de sterren die mensen geven, maar ook naar hetgeen de gebruikers er bij vertellen. Vaak krijg je daar namelijk een nog veel beter beeld van.

 

Webshop laten maken

 

Hoe is de communicatie

Ook is het belangrijk om na te gaan hoe de communicatie precies in elkaar steekt. Als je bijvoorbeeld een mail verstuurt om extra informatie aan te vragen over de diensten. Hoe lang duur het dan voordat je een goed antwoord krijgt? En welke communicatiemogelijkheden zijn er over het algemeen? Kun je enkel via de mail converseren, of is het ook gemakkelijk om ze via de telefoon te bereiken? Dit is wel zo handig, want met het bouwen van een website wil je natuurlijk wel dat deze naar je wens is. Daarvoor is het van groot belang om goed met elkaar te communiceren.

Portfolio

Ook is het handig als het bedrijf dat websites bouwt voorzien is van een portfolio. Dit maakt het bedrijf niet alleen betrouwbaarder, maar je krijgt dan ook een beetje een idee van hoe de websites eruit zien die ze eerder hebben gemaakt. Het is namelijk toch vaak een smaakkwestie en dit is een goede manier om erachter te komen in hoeverre de smaken overeenkomen. Iedereen heeft namelijk een andere smaak. Maar verschillende bedrijven vereisen ook verschillende soorten websites. Zoek daarom ook altijd een webdesigner die een beetje past bij jouw branche. Via Google kun je dat gemakkelijk vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *