Categorie├źn
Geen categorie

Ontwikkel jezelf met Marte Meo

Marte Meo is een methode waarin je kunt worden gecoacht om je eigen interactie met anderen eens wat aandachtiger te bekijken. Wanneer je je meer bewust wordt van je eigen gedrag kun je negatieve gewoontes doorbreken en positieve eigenschappen ontwikkelen. In de omgang met anderen is sociale interactie erg belangrijk. Niet alleen in de privésfeer, maar ook beroepsmatig. Verlopen de gesprekken met anderen beter en soepeler, dan kun je dus je leven op positieve wijze beïnvloeden met Marte Meo. Marte Meo focust zich op de manier waarop je omgaat met anderen, maar is erg op jezelf gericht.

Gestalttherapie in Culemborg

Met gestalttherapie in Culemborg kun je bepaalde blokkades in je leven doorbreken. Ingesleten gewoonten, maar ook je eigen gedachten en gevoelens worden duidelijker voor je. Op deze wijze kun je eens stilstaan bij hoe je je voelt, hoe je in het leven staat en hoe je dat graag anders zou willen. Contact met je innerlijke zelf is erg belangrijk en je kunt door bewustzijn te creëren met gestalttherapie in Culemborg jouw leven drastisch verbeteren. Gestalttherapie in Culemborg zorgt onder leiding van een coach in Culemborg dat je beter in staat zult zijn om stil te staan bij hoe jij je leven leidt.

De coach in Culemborg

Met de hulp van een coach in Culemborg, de Marte Meo methode en gestalttherapie in Culemborg kun je patronen doorbreken en je eigen gedrag naar een hoger niveau tillen. Door de hand in eigen boezem te steken kun je relaties, patronen en verwachtingen verbeteren. Je leven komt daarop sneller en gemakkelijker op de rails die je zelf voor ogen hebt. Ook voor je toekomstperspectief is dit een gunstig uitzicht. De coach in Culemborg helpt je dus in de privésfeer, met relaties, familie en vrienden. Maar ook beroepsmatig, bij collega's en (potentiële) werkgevers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *