Categorie├źn
Geen categorie

Fysio in Veldhoven

Ben jij geïnteresseerd in een fysio in Veldhoven? Of je nu een gezonder en sterker lichaam wilt, fit wilt blijven boven de 50, van je nek- of rugklachten af wilt, gezond wilt blijven ondanks een zittend beroep of je prestatie als sporter wilt verbeteren. Ook voor zwangere vrouwen is dit een goede optie. Op deze website vind je meer informatie over fysio in Veldhoven. Deze fysio komt in de vorm van “Perfect Pilates”, wat een verbeterde versie is van het Pilates wat is uitgevonden in de 20ste eeuw. Hiermee zorg je voor een gezond en sterk lichaam met slechts een uur Pilates per week.

Hoe kan Perfect Pilates jou helpen?

Pilates is een goede manier om rugklachten te verlichten, op een rustige manier toch voldoende lichaamsbeweging te krijgen of om je lichaam sterker te maken. Het wordt vaak vergeleken met yoga, wat niet raar is, want het lijkt ook wel erg op elkaar. Er zijn zelfs bepaalde poses die in zowel Pilates als yoga worden gebruikt. Het grootste verschil tussen deze twee sporten is dat yoga zich voornamelijk focust op flexibiliteit, terwijl Pilates zich juist weer focust op de kernspieren. Voor een simpele vergelijking is yoga dus eigenlijk uitgebreid rekken en Pilates is een lichtere vorm van sporten. Wil jij dus jouw kernspieren trainen? Dan is een fysio in Veldhoven perfect voor jou.

Fysio in Veldhoven voor een strak lichaam

Pilates focust op het bewuste aanspannen van je spieren. Zo kun je dus door Perfect Pilates te beoefenen een sterke rug, een platte buik en strakke billen en benen verkrijgen. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat dat zomaar even gebeurt, ondanks een vet en ongezond dieet. De combinatie van gezond eten en voldoende sporten is essentieel voor een gezond, slank lichaam. Voor 50-plussers is dit een goede manier om een gezond en fit lichaam te behouden, zonder daarvoor dagelijks in de sportschool te hoeven zitten. Een uurtje per week Pilates doet je lichaam goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *